Ministrul Justitiei Predoiu a anuntat achitarea sotului fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu inainte ca instanta sa solutioneze dosarul

Deci?

TOTUL ESTE POLITIC! TOTUL

Redam postarea de pe Facebook a Adinei Lupea:

Pentru mine nu exista scuza. Vorbesti despre demisia unui procuror de rang inalt, acuzat el fara vina ca sotul i-ar fi fost condamnat. Doamna si-a dat demisia din functie, poate singura de onoare pe care a avut-o sistemul.

Nu te duci dupa in emisiune sa arunci informatii deloc verificate, asta dupa ce sistemul / sistemele te-au rasfatat mereu, cu functia de ministru. Ca nu poti!

Si cand realizezi gafa, vii cu scuze. Acuma, ori il submineaza cineva din interior, ori merge pe mana oarba pe informatii neverificate, ceea ce ma ingrijoreaza la acest nivel.

Domnule Predoiu, solutia nu este cererea de scuze si de dat vina pe aparatul tehnic care v-a dezinformat. Daca nu stiti, va reamintesc, sunteti MINISTRUL JUSTITIEI. La acest nivel nu se fac gafe de acest gen.

Ma intreb pe cate informatii pe surse va verificati informatiile si cat de mincinosi putem fi de la acest nivel.

Sper ca va dati seama ca ati pus intr-o postura absolut jenanta pe judecatorii cauzei, asta pe baza unor informatii neoficiale. Asa ca ori plecati dvs., ori pleaca cei care trambiteaza asa ceva.

Din punctul meu de vedere, recomandabil ar fi sa plecati toti!

Afirmatia lui Predoiu potrivit careia politistul Dan Hosu a fost achitat
Afirmatia lui Predoiu potrivit careia politistul Dan Hosu a fost achitat
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x