Șoferul a luat-o la bătaie cu o coadă de mop, lovind-o pe Florica în timp ce își ținea bebelușul în brațe si TOT EU SUNT CONDAMNATA!

Șoferul a luat-o la bătaie cu o coadă de mop, lovind-o pe Florica în timp ce își ținea bebelușul în brațe

Ce s-a scris despre mine

Cazul s-a petrecut în aprilie 2019 în autogara din Zalău. Libertatea a mers atunci pe urmele filmului care a șocat opinia publică și a relatat subiectul pe larg. Tânăra de etnie romă, în vârstă de 25 de ani la momentul respectiv, se întorcea cu doi dintre copii de la medic și a vrut să urce în microbuzul care o ducea acasă, însă șoferul nu i-a permis accesul. Florica a protestat, înjurându-l și trântind punga cu medicamente în microbuz. „A generat o bubuitură puternică”, aveau să invoce mai târziu judecătorii.

Șoferul a luat-o la bătaie cu o coadă de mop, lovind-o pe Florica în timp ce își ținea bebelușul în brațe. Niciunul dintre călătorii aflați în autogară nu a reacționat. Unul dintre ei a filmat, în schimb, întreaga scenă, iar filmarea de 15 secunde s-a viralizat pe internet.

Femeia săracă bătută de un șofer de microbuz a fost condamnată la amendă sau închisoare, iar bărbatul a primit cu suspendare

Eu nu cred ca sunt vinovata!

Instanța a respins apelul șoferului, care am rămas cu pedeapsa stabilită în primă instanță: 1 an și 10 luni cu suspendare.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x