Reactie dura a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea

Nu il suport pe Dragnea,dar ARE DREPTATE!

 

Din pacate, Decizia de azi a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (in alte tari se numeste Curtea Suprema de Justitie si este formata din cei mai pregatiti, cei mai cinstiti si cei mai incoruptibili judecatori din tara), prin care au respins Contestatia pe care am formulat-o impotriva Hotararii de condamnare si care este bazata pe Deciziile Curtii Constitutionale privind prescriptia, pe lege si pe Hotararea adoptata tot de ICCJ, tot in legatura cu prescriptia, dovedeste ca, la cel mai inalt nivel al justitiei din Romania, inca mai sunt judecatori care sunt controlati total de Iohannis si de sistemul politico-mafiot, romano-strain care a subjugat si vrea sa distruga Romania.

 

Teama de o posibila candidatura a mea la prezidentiale si groaza ca ar infunda puscaria, i-a facut sa calce in picioare si Deciziile Curtii Constitutionale si legea si Hotararile judecatoresti.

Reactie dura a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea
Reactie dura a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea

 

Toti acestia sunt in ipostaza criminalului care, dupa prima victima, omoara martorul care a vazut crima, apoi omoara martorul martorului la crima si tot asa, pentru ca in aceasta ipoteza, odata ce ai savarsit primul omor, nu mai conteaza numarul victimelor.

 

Si pentru ca astazi am primit multe mesaje, raspunsul meu este cel pe care l-am dat la ultima emisiune televizata:

 

Voi prezenta anul viitor Programul de salvare, de dezvoltare economica si de suveranitate nationala a Romaniei, ca sa demonstrez inca o data ca se poate, si voi sustine total partidul/alianta care il va intelege si care si-l va asuma. Aceasta formatiune politica poate castiga atat alegerile parlamentare cat si pe cele prezidentiale’”.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x