Dosar clasic de abuz: dosarul penal Fraţii Tristan şi Andrew Tate. Pe 30 iunie 2023 expira cele 180 de zile de arest.Sunt arestati din 30 decembrie 2022!

Dosar clasic de abuz: dosarul penal Fraţii Tristan şi Andrew Tate
Dosar clasic de abuz: dosarul penal Fraţii Tristan şi Andrew Tate

Sa vedeti cat vom plati pentru abuzurile unor procurori!

Nu exista probe si nu vor fi trimisi in judecata pana pe 30 iunie 2023

 

Despre dosar

Fraţii Tristan şi Andrew Tate, arestaţi pentru 30 de zile | România a ajuns în presa internațională

România a ajuns în presa internațională cu arestarea fraților Andrew şi Tristan Tate. BBC, The Guardian, Sky News vorbesc despre săltarea de către procurorii DIICOT a celor doi influenceri acuzați de trafic de persoane, viol și crimă organizată. Ce ajutor aveau miliardarii în România.

Cum l-a ironizat Greta Thunberg pe Tate

Grup infracțional organizat trafic de persoane, viol sunt acuzațiile pentru care fraţii Tate și-au petrecut noaptea în arest. Procurorii vorbesc însă despre intimidare, supraveghere constantă, exploatare sexuală.

Surse din anchetă spun că filmările făcute de frații Tate sunt greu de privit. Fetele erau bătute și schingiuite. Una dintre ele a fost și violată de Andrew Tate.

Între timp, anchetatorii au mai găsit alte 4 victime. Perchezițiile de acum 9 luni nu i-au speriat, ba mai mult, frații Tate și-au continuat ascensiunea în mediul online. În paralel cu infracționalitatea, procurorii au avut informații că cei 2 s-au întors în România, dar că urmau să plece din nou, așa că au descins acasă la ei.

De altfel, cu o zi înainte de percheziții, Andrew Tate se lăuda cu avionul privat, apoi s-a dat de gol că este în România din cauza cutiilor de pizza postate pe Twitter,într-un răspuns pentru activista de mediu Greta Thunberg.

După atacul din mediul online și descinderea polițiștilor, Greta Thunberg i-a răspuns sarcastic lui Andrew Tate : „Asta se întâmplă când nu-ți reciclezi cutiile de pizza”.

Implicată este și o fostă polițistă din Capitală, una dintre iubitele fraților Tate. Femeia s-ar fi ocupat, spun surse din anchetă, de contabilitatea grupului infracțional. Pistoale și alte arme, bani, mașini de lux, lingouri de aur și chiar o gorilă din dolari asta au găsit procurorii la percheziții în casa britanicilor

presa internationala frații Tate

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x