Marian Godină: „Atitudinea domnului Horodniceanu e tipică unui cocalar. A condus DIICOT și nu s-a gândit că poate fi filmat”

 

Cica era provocat?

Pai cate dosare penale se realizeaza prin provocarea procurorilor?

Cam 90%

 

Comportamentul vicepreședintelui CSM, Daniel Horodniceanu, este unul care amintește de „ere pe care le consideram apuse”, în care oamenii își folosesc funcțiile pe care le dețin, spune unul dintre cei mai cunoscuți polițiști români, Marian Godină, într-o reacție pentru Libertatea, după apariția în spațiul public a unei înregistrări cu dialogul dintre procuror și polițiștii care l-au oprit în trafic.
Filmarea durează șase minute și 40 de secunde și începe cu procurorul Horodniceanu, deja coborât de la volanul mașinii sale, care-i întreabă pe cei doi agenți de ce-l urmăresc. „Mă cunosc toți polițiștii din județ”, „Eu oricum mâine mă duc să mă văd cu Gîtlan (n.r. – șeful IPJ)”, „Eu sunt în măsură să fac orice”, le transmite Horodniceanu celor doi polițiști care l-au oprit în trafic. Godină e de părere că polițiștii ieșeni au acționat exemplar pe toată durata interacțiunii cu procurorul Horodniceanu, iar vicepreședintele CSM a dat dovadă de o atitudine pe care o catalogat-o „de cocalar”.

Atitudinea domnului Horodniceanu e tipică unui cocalar
Atitudinea domnului Horodniceanu e tipică unui cocalar
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x