De ce judecatorii au devenit mercenari si judeca doar pt bani.Zilnic citesc stiri despre iesirea la pensie a saracilor magistrati

Dar de ce nu stau pana la varsta de 65 de ani? De ce alearga dupa banii de la pensie? De ce nu dau doi bani pe justitiabili?

 

Cititi ultima stire platita

 

Adina Ghita de la Curtea de Apel Bucuresti:

Au inceput sa se vada consecintele activitatii de legiferare din ultimii doi ani si consecintele campaniei agresive impotriva magistratilor.

Au plecat.

Judecatoria Constanta nu este singura intr-o situatie dramatica. La fel este Curtea de Apel Cluj, la fel sunt foarte multe alte instante.

Erau rele legile anterioare, cand se promova pe baza de concurs… erau gresite metodele de conducere a activitatii de instanta… era rau conceputa modalitatea de iesire la pensie….

De fapt, toate acestea erau garantii ale desfasurarii profesiei in conditii de impartialitate, echilibru si libertate. Si ale unei vieti decente.

Magistratii care au intrat in profesie sub imperiul acelor reglementari au decis ca nu vor sa stea sa vada cat de bune sunt cele noi si ce conditii de profesie si viata le asigura. Si, probabil, ca s-au saturat de stres. De a nu sti ce le aduce ziua de maine, ce noi legi, ce noi organizari, ce noi salarii, ce pensii, de a nu sti decat ca trebuie mereu reformat sistemul judiciar.

Prea eterna reforma.

Dl. Predoiu si cei care l-au sustinut si sprijinit sunt cei care au creat premisele acestui exod, asa ca dansii ar trebui sa gaseasca o rezolvare acestei situatii fara precedent.

Putin probabil, insa, sa si repare ce au stricat”.

De ce judecatorii au devenit mercenari si judeca doar pt bani
De ce judecatorii au devenit mercenari si judeca doar pt bani
facebook sharing button
twitter sharing button
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x