Corespondentul Pro TV Marius Buga Pedofilul!

Peste tot numai gay si Pedofili

O NATIE BOLNAVA!

Sunt Maria din Targoviste si nu imi vine sa cred ce se intampla!

Corespondentul Pro TV Marius Buga Pedofilul!
Corespondentul Pro TV Marius Buga Pedofilul!

Conform portalului instanţelor de judecată, acesta a fost prezentat de procurori la Judecătoria Târgovişte cu propunere de luare a măsurii arestării preventive. Surse judiciare au precizat că propunerea a fost acceptată de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore„, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Marius Buga, corespondent Pro TV de mulți ani în Dâmbovița, a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul unui minor în vârstă de 15 ani cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său.

Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că minorul fugise dintr-un centru de plasament, iar Poliția Târgoviște a fost anunțată despre acest lucru de către reprezentanții centrului. Oamenii legii l-au urmărit pe băiat și astfel au aflat unde a fost.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Marius Buga este în arestul IPJ Dâmbovița din seara zilei de marți 7 februarie, fiind reținut pentru 24 de ore în dosarul penal ce îl vizează, pentru săvârșirea infracțiunii de întreținere de acte sexuale neconsimțite cu un minor, urmând ca miercuri seară să fie prezentat judecătorilor cu dispunerea unei măsuri preventive, ce ar putea fi arestul pentru 30 de zile sau măsura controlului judiciar.

https://www.facebook.com/TargovisteNews.ro/?locale=ro_RO

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x