Concursul de promovare la Inalta Curte de Casatie si Justitie a ajuns o mascarada

Am citit asta

Concursul de promovare la Inalta Curte de Casatie si Justitie a ajuns o mascarada
Concursul de promovare la Inalta Curte de Casatie si Justitie a ajuns o mascarada

Un dialog stupefiant a avut loc in Sectia pentru judecatori a CSM intre simplul membru Bogdan Mateescu si judecatoarea Dorina Zeca (foto 1) de la Curtea de Apel Bucuresti, candidata pentru Sectia I civila ICCJ (picata in cele din urma)Greu de crezut ca se poate intampla la un asemenea nivel, insa judecatoarea Zeca a fost chestionata de Mateescu in legatura cu “labele picioarelor”. Concret, Bogdan Mateescu i-a cerut judecatoarei Zeca sa ii spuna daca si-ar pune sau nu pe pagini de socializare “poze cu labele picioarelor”. Si nu doar atat, dar judecatoarea Zeca a fost intrebata de acelasi Mateescu ce ar face daca magistratul care isi pune poze pe retelele de socializare cu “labele picioarelor” ar sustine ca una dintre propunerile facute de CSM pentru modificarea Legilor Justitiei duce la o feudalizare a sistemului. Cu alte cuvinte, o dubla vina: magistratul din mintea lui Mateescu nu doar ca isi pune poze cu “labele picioarelor”, ci indrazneste sa critice o propunere a CSM in legatura cu Legile Justitiei.

 

Totusi, ce importanta are pentru promovarea la ICCJ faptul ca un judecator sau o judecatoare isi etaleaza „labele picioarelor” pe retelele de socializare atat timp cat este bine pregatit profesional? Practic, dupa mintea lui Mateescu judecatoarele nu ar trebui, spre exemplu, nici sa mai poarte sandale sau sa isi puna fotografii in timp ce sunt incaltate cu sandale.

 

 

 

 

Uitati cine vorbeste: Mateescu in pantalonasi cat boxerii, cu mana intre picioare

 

 

 

 

 

 

La cine anume s-a referit Bogdan Mateescu nu se stie, daca a avut in vedere vreun judecator sau judecatoare anume sau doar a fost un caz ipotetic. Totusi, inainte de a va prezenta dialogul de noaptea mintii care a avut loc in Sectia pentru judecatori a CSM in urma cu cateva zile, sa facem un exercitiu de imaginatie. Oare ce este mai neplacut: o judecatoare sa posteze o poza in care apare in picioarele goale la mare (caci la mare, pe plaja lumea sta in picioarele goale, nu cu ciorapi), cu pedichiura perfect facuta sau un judecator care se afiseaza in niste pantalonasi scurti cat boxerii? Si in acest din urma caz il avem in vedere chiar pe simplul membru CSM Bogdan Mateescu, cel preocupat de „labele picioarelor”, acesta putand fi admirat pe Facebook in toata splendoarea sa, imbracat in niste pantalonasi minusculi si pozand mana intre picioare

SUNT SCARBIT !

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Relu
Relu
9 months ago

La judecatori si procurori, de mult, interesul bate logica.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x