De Ce Curtea Europeana A Drepturilor Omului(CEDO) este cea mai mare teapa

De Ce Curtea Europeana A Drepturilor Omului CEDO este cea mai mare teapa
De Ce Curtea Europeana A Drepturilor Omului CEDO este cea mai mare teapa

In 2019 am depus o cerere la Cedo – aici 

Am primit codurile de bare si mi-au zis sa verificat pe http://app.echr.coe.int/SOP/index.aspx?lg=rom

Asteptam termenul!

Toate bune si frumoase pana cand mi au comunicat CEREREA ESTE INADMISIBILA semnata de CEDO Pauliine Koskelo ca nu a fost depusa in termen(Desi cererea a fost depusa in termenul de 6 luni cum era atunci) si MAI ALES A TRECUT DE filtru si am primit codurile de bare!

AM SOLICITAT COPIEREA DOSARULUI DE LE CEDO SI NU MI-AU RASPUNS NICIODATA!

Mi-am pus intrebarea: Cum pot reclama Pauliine Koskelo penal sau disciplinar?

Am dat cautare pe google plangere judecator cedo

NU EXISTA NICIO MENTIUNE CU PRIVIRE LA ACEST ASPECT!

Am cautat apoi PE GOOGLE CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI 

Mi-a aparut asta:

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), adesea numită informal „Curtea de la Strasbourg”, a fost creată pentru sistematizarea procedurii plângerilor în materia drepturilor omului provenite din statele membre ale Consiliului Europei. Misiunea Curții este să vegheze la respectarea prevederilor Convenției Europene a Drepturilor Omului și a Protocoalelor suplimentare de către statele semnatare. Curtea Europeană a Drepturilor Omului nu trebuie confundată cu Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) care are sediul la Luxembourg și este însărcinată cu soluționarea problemelor referitoare la dreptul Uniunii Europene.[1]

Sistemul de protecție a drepturilor și libertăților fundamentale introdus de Convenția Europeană a Drepturilor Omului (Convenția) se întemeiază pe principiul subsidiarității. Este, în primul rând, de competența statelor părți la Convenție să garanteze aplicarea acesteia, iar Curtea Europeană a Drepturilor Omului (Curtea) nu trebuie să intervină decât atunci când statele nu și-au respectat obligațiile. Controlul exercitat la Strasbourg este activat, în principal, prin intermediul cererilor individuale, cu care Curtea poate fi sesizată de către orice persoană, fizică sau juridică, aflată sub jurisdicția statelor părți la convenție [2].

Consiliul de miniștri, organul executiv al Consiliului Europei este organismul însărcinat să supravegheze respectarea hotărârilor Curții și adoptarea remediilor necesare. 

Apoi,am scris la Consiliul Europei 

Am primit raspuns pe email ca impotriva judecatorilor de la Cedo nu se poate face nicio plangere penala sau administrativa!

Oameni buni

Nu exista nicio cale de atac impotriva unei cereri respinse arbitrar ca INADMISIBILA SI NU PUTETI face niciodata nimic impotriva unui judecator CEDO

CEDO ESTE CEA MAI MARE PROASTEALA A UE!

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Relu
Relu
3 months ago

Cedo = eurovision

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x