Niculae Bădălău a fost plasat în arest preventiv timp de 30 de zile

Niculae Bădălău a fost plasat în arest preventiv timp de 30 de zile
Niculae Bădălău a fost plasat în arest preventiv timp de 30 de zile

Atentie PSD! Sunteti vizati! Pnl isti sunt sub protectie

 

Update Ora 15.02: Judecătorii Curții de Apel București au decis arestarea pentru 30 de zile a lui Niculae Bădălu, potrivit surselor G4Media.ro.

„Din denunțul formulat de numitul (….) (vol. 1 fil. 100-105), primar al comunei (….) din județul Giurgiu, a rezultat că inculpatul Bădălău Niculae, fost senator și fost președinte al Organizației Județene a (….) Giurgiu, în prezent vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României, și-a dezvoltat un adevărat mod de operare din obținerea de contracte de lucrări de la primăriile din
județele Giurgiu și Teleorman pentru firmele controlate de el, prevalându-se de funcțiile anterioare și mai ales de calitatea lui actuală, care îi permite să afirme că neexecutarea lucrărilor nu va fi constatată de organele Curții de Conturi a României

De asemenea, acesta profită și de faptul că primarii sunt timorați de calitatea sa, temându-se că, în cazul în care nu acceptă cedarea lucrărilor către firmele indicate de el, vor putea fi supuși unor controale din partea Curții de Conturi a României”, se arată în referatul procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Elena Matache, inculpată în același dosar, va fi plasată în arest la domiciliu.

Update Ora 11.40: Niculae Bădălău a fost adus încătușat la Curtea de Apel București.

Judecătorii urmează să decidă, la ora 12.00, asupra cererii de arestare preventivă depusă de DNA în dosarul lui Niculae Bădălău

Știrea inițială: Judecătorii Curții de Apel București vor decide luni la ora 12.00 asupra cererii de arestare preventivă depusă de DNA în dosarul lui Niculae Bădălău, potrivit surselor G4Media.

Fostul baron PSD-ist Niculae Bădălău, reținut duminică seară de DNA într-un dosar de corupție, a refuzat să dea declarații în fața procurorilor, au declarat pentru G4Media surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile lui Bădălău cu denunțătorul său, primarul Dan Pasat.

Bădălău, actual vicepreședinte al Curții de Conturi, a fost reținut duminică seara, după ce a fost audiat la DNA într-un dosar de corupție. Procurorii investighează fapte de dare de mită și trafic de influență.

În dosar, procurorii investighează un presupus lobby pentru companiile pe care le dețin copiii săi.

În același dosar, a mai fost reținută o persoană fizică, reprezentant al unei societăți comerciale, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită, potrivit DNA. Surse judiciare au precizat pentru G4Media că este vorba despre Elena Matache iar firma în cauză este Samby Intex SRL, firma ginerelui său.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x